Pilgaard

Hjælp til webstedet og din browser

Startside

Retur

Dokumentformater

En del at de dokumenter du finder her på webstedet findes enten som DOC-filer (Microsoft Word) eller PDF-filer (Adobe Reader). Har du ikke Adobe Acrobat kan du downloade det gratis her: http://www.adobe.dk/products/acrobat/readstep2.html

Internet Explorer blokerer "aktivt indhold"

Med de seneste sikkerhedsopdateringer af IE er den, hvis du ikke har ændret indstillingerne, meget restriktiv med hvad den tillader en hjemmeside at gøre. Dette websted indeholder bla. interaktive knapper, som ændre udseende når musen bevæger sig over, og når du trykker på knappen. Disse effekter opnås ved at benytte JavaScript. Hvis du hører et lille "blob" og ser nedenstående linie for oven i din IE når du går ind på webstedet, er det fordi IE har blokeret for afvikling af aktivt indhold på siden (javascript):

 

 

Jeg kan forsikre dig om, at der ikke er noget som helst "farligt" på mit websted, men for at det hele kan fungere korrekt, er det nødvendigt at din browser tillader afvikling af aktivt indhold (javascript). Du kan gøre en af tre ting for at tillade aktivt indhold (jeg anbefaler nr. 3):

 

1. Tillad afvikling af aktivt indhold generelt (det kan betyde en sikkerhedsrisiko hvis du kommer ind på en "fjendtlig side"): I Internet Explorer vælger du menuen Funktioner og Internetindstillinger..., vælg fanen Avanceret og scroll ned til gruppen Sikkerhed. her vælger du "Tillad aktivt at køre i filer på Denne computer". Afslut med OK.

 

2. Tillad afvikling af aktivt indhold denne gang (du skal så gøre det samme næste gang du gård ind på webstedet):: Højre-klik på ovenstående line med advarslen om at IE har blokeret aktivt indhold, og vælg "Tillad blokeret indhold...". Afslut med OK.

 

3. Tillad altid aktivt indhold kun for webstedet www.piilgaard.org: I Internet Explorer vælger du menuen Funktioner, og dernæst Internetindstillinger..., vælg fanen Sikkerhed og Websteder du har tillid til. Klik på knappen Websteder, indtast "http://www.piilgaard.org" og tryk på Tilføj. Afslut med OK.